4Easysoft iPhone Data Recovery

Gendan alle data fra dine iOS-enheder, iTunes og iCloud backup.

Ret systembrugergrænsefladen, der ikke reagerer på iPhone 15/14 - Selvstudium

Paula Pailaga Sendt af Paula Pailaga til iOS-gendannelse 14. december 2022

Når din iPhone 12/13/14/15 har utilstrækkelig lagerplads, eller applikationerne kører i lang tid, kan det føre til, at systemets brugergrænseflade ikke reagerer. Hvordan kan du løse et så vanskeligt problem? Heldigvis giver dette indlæg fem nemme metoder til at løse dit systembrugergrænseflade, der ikke reagerer på iPhone. Læs videre og tag disse metoder med i lommen!

Bedste måde at rette op på, at iOS-systemet ikke reagerer på iPhone

Hvis dit system-UI ikke reagerer på iPhone 12/13/14/15, kan du prøve 4Easysoft iPhone Data Recovery. Dette alt-i-én-værktøj kan rette de fleste iOS-systemfejl, inklusive systemet, der ikke reagerer. Efter at have løst systemfejlen, kan du også bruge dette værktøj til at gendanne dine tabte og slettede data fra din iOS-enhed, iTunes-sikkerhedskopi og iCloud-sikkerhedskopi.

iPhone datagendannelse
4Easysoft iPhone Data Recovery

Registrer systemproblemet automatisk og ret det uden kompleksitet.

Sørg for datasikkerhed, selv når du bruger gendannelsestilstand for at løse, at systemet iOS ikke reagerer.

Support gendanne slettede og tabte data efter at have løst iPhone-problemet

Sørg for sikkerhedskopiering for at forhindre, at data slettes, når du gendanner din iPhone.

Gratis download

100% Sikker

Gratis download

100% Sikker

Trin 1Download gratis 4Easysoft iPhone Data Recovery på den officielle hjemmeside og start den. Så skal du forbinde din iPhone og computer med et stabilt USB-kabel. Du skal låse din iPhone op og trykke på Tillid knappen på skærmen.

Stol på denne computer

Trin 2Klik på iOS Systemgendannelse knappen til højre og klik på Start knappen for at registrere din iPhone automatisk. Nu kan du se alle oplysninger om din iPhone 12/13/14/15. Klik på Gratis hurtig rettelse knappen for at løse nogle simple problemer, såsom en frossen skærm og nedbrudt system. Ellers skal du klikke på Rette op knappen for at løse andre problemer.

iOS Systemgendannelse

Trin 3Du kan vælge mellem to tilstande, Standardtilstand(Ret simple iOS-systemproblemer på enheden, og behold alle data.) og Avanceret tilstand(Løs alvorlige systemproblemer på iOS-enheder, og slet alle data. Succesraten er højere end standarden.). Når du har valgt tilstanden, kan du klikke på Bekræfte knap.

iOS-oplysninger, der skal rettes

Trin 4Du skal vælge den relevante udstyrskategori, type og model. Vælg derefter den nødvendige firmware til forskellige iOS-versioner, og klik på Hent knap. Derefter skal du klikke på Næste knappen for at begynde at reparere iOS-systemet.

Download firmware for at rette

4 generelle metoder til at løse systembrugergrænsefladen, der ikke reagerer

Løsning 1: Genstart din iPhone 12/13/14/15

Genstart er altid den første måde, du kan prøve, uanset problemet med enhver mobilenhed. Når din systembrugergrænseflade ikke reagerer, kan du gendanne den ved at genstarte din iPhone. Denne metode er naturligvis ikke almægtig og kan ikke garantere, at dit problem bliver løst.

Trin 1Lås din iPhone op 12/13/14/15 og tryk og hold nede Bind knappen og tænd/sluk-knappen indtil magt off-skyderen vises.

Trin 2Træk skyderen med hånden, og vent 30 sekunder for at slukke for enheden. Tryk på og hold nede for at tænde enheden igen Magt knappen til højre, indtil du ser Apple-logoet for at rette op på, at systemets brugergrænseflade ikke reagerer.

Sådan tvinger du genstart af iPhone

Løsning 2: Sørg for, at skærmen er ren

Hvis der er vand eller andre snavsede ting på din skærm, vil det også medføre, at dit systembrugergrænseflade ikke reagerer på din iPhone. Du bør slukke telefonen og bruge en blød klud til at tørre den af. Du kan også sprøjte noget alkohol og derefter tørre det af for at sikre, at iPhone er fri for støvpartikler. Bemærk, at du ikke bør bruge rengøringsmidler eller kemikalier til aftørring.

Rengør iPhone-skærmen med en blød klud

Løsning 3: Fjern iPhone-coveret og skærmens beskyttelsesfilm.

Nogle gange bruger du et etui og beskyttelsesfilm til at beskytte din iPhone mod ridser. Den forkerte beskyttelsesfilm kan dog få iPhone-skærmen til at være ufølsom over for berøring, og systemets brugergrænseflade ikke reagerer. Du kan fjerne iPhone-coveret og beskyttelsesfilmen for at se, om du kan løse, at systemets brugergrænseflade ikke reagerer.

Fjern telefonetui og beskyttelsesfilm

Løsning 4: Tjek enhedsopbevaring

Hvis din iPhone ikke har tilstrækkelig hukommelse, vil det også få dit system-brugergrænseflade til ikke at reagere. Du bør tjekke din enheds lagerplads. Hvis det er nødvendigt, kan du slette nogle sjældne applikationer og nogle browsercaches for at frigøre mere plads.

Trin 1Åbn appen Indstillinger direkte på din iPhone 12/13/14/15, og tryk på knappen Generelt fra indstillingsmenuen.

Trin 2Du skal trykke på iPhone Storage-knappen for at åbne en ny side. Derefter kan du se en liste over installerede apps og mængden af lagerplads, hver enkelt bruger.

Trin 3Hvis du vil slette appen for at frigøre mere plads, kan du trykke på appen og holde den nede. Det vil dukke op et vindue, du skal trykke på knappen Fjern app.

Sådan tjekker du iPhone-opbevaring

Ofte stillede spørgsmål om System UI Reagerer ikke

Konklusion

Nu har du lært fire nemme metoder til at løse, at dit systembrugergrænseflade ikke reagerer, og du kan vælge en af dem at prøve i henhold til dine behov og præferencer. Hvis disse metoder ikke virker, kan du prøve 4Eastsoft iPhone Data Recovery. Dette alt-i-et værktøj kan løse problemet inden for få minutter!

Gratis download

100% Sikker

Gratis download

100% Sikker

Relaterede artikler: