4Easysoft Total Video Converter

Konverter, rediger og komprimer videoer/lyder i 1000+ formater med høy kvalitet.

 

Anmeldelser av 8 beste Mac-videokonverterere - Spill av videoer med høy kvalitet

Paula Pailaga Postet av Paula Pailaga til Video-konverterer 13. januar 2023

QuickTime er standard videospiller for Mac, men den kan ikke spille av videoer i noe format, for eksempel WMV, FLV og MKV. Så når du vil se videoer i andre formater, trenger du den beste Mac-videokonvertereren for å konvertere videoer til støttede formater, for eksempel VLC Media Player og Handbrake. Du trenger kanskje et profesjonelt verktøy for å konvertere videoer med høy kvalitet og raskere konverteringshastighet. Fortsett å lese denne artikkelen for å kjenne de 8 beste Mac-videokonvertererne på macOS Sequoia 15 og annen versjon.

Del 1: Støttede video-/lydformater for Mac

Typer bærbare datamaskinerStøtte videoformaterStøtte lydformaterSkjermoppløsningFrekvens
MacBook Air (M2,2022)HEVC, H.264 og ProRes. HDR med Dolby Vision, HDR10 og HLGAAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos2560×166450Hz til 60Hz
MacBook Pro 13-in (M2,2022)HEVC, H.264 og ProRes HDR med Dolby Vision, HDR10 og HLGAAC, MP3, Apple Lossless, FLAC, Dolby Digital, Dolby Digital Plus og Dolby Atmos2560×160050Hz til 60Hz

Del 2: 4 beste Mac-videokonverterere for deg

Topp 1: 4Easysoft Total Video Converter

Hvis du ønsker å få den beste Mac-videokonvertereren med høy kvalitet og rask konverteringshastighet, 4Easysoft Total Video Converter må være det første valget du ikke bør gå glipp av. Du kan bruke den på den nyeste macOS Ventura 13 og annen versjon. Du kan konvertere videoer til H.264 MP4 og MOV med høy kvalitet ved å tilpasse oppløsningen og bithastigheten. Det gir også batchkonvertering for å konvertere flere videoer samtidig. Dessuten har denne beste Mac-videokonvertereren mange fantastiske redigeringsfunksjoner, som trim, splitt og vannmerke.

Total Video Converter Box
4Easysoft Total Video Converter

Tilpass oppløsningen til 1080p og 2560x1440 for å få en video av høy kvalitet og spille den av på Mac.

Gi mer enn 600 formater for å konvertere videoer til avspilling på Mac-en.

Støtt batchkonvertering og kan konvertere videoer med 60x raskere hastighet.

Trim og del videoene dine med en redigeringsfunksjon.

Gratis nedlasting

100% Sikker

Gratis nedlasting

100% Sikker

Trinn 1Etter å ha lastet ned 4Easysoft Total Video Converter og start denne beste Mac-videokonvertereren. Klikk på Legg til filer knappen og I tillegg til knappen i midten eller dra videofilene direkte til firkanten for å laste opp videoene dine.

Video Converter Legg til filer MVC

Steg 2Velg H.264 MP4 som utdataformat ved å klikke på Format-knappen. Og du kan klikke på Utstyr knappen for å tilpasse oppløsningen til 1080p og 2560x1440.

Video Converter Velg Format MVC

Trinn 3Klikk på Kutte opp under kildefilnavnet for å trimme og skli videoene i henhold til dine preferanser. Du kan klikke på Legg til segmenter knappen for å få flere segmenter. For å dele videoen raskt kan du også klikke på Rask splitt knapp.

Redigeringsfunksjoner Trim Split Dra MVC

Trinn 4Velg utdatamappen ved å klikke på Lagre til -knappen, og klikk på Konverter alleknappen for å begynne å konvertere videoer til avspilling på Mac. Hvis du vil slå sammen flere videofiler til én fil, kan du sjekke Slå sammen til én fil alternativ.

Video Converter Konverter alle MVC

Topp 2: QuickTime

Rask tid er ikke bare en innebygd videospiller på Mac, men også den beste Mac-videokonvertereren du kan bruke. Du kan bruke den til å konvertere noen videoformater for å spille på Mac. Den har et enkelt og rent grensesnitt for brukere. Dessuten gir den grunnleggende videoredigeringsfunksjoner for å redigere videoer.

Quicktime-grensesnitt
Fordeler
Du trenger ikke å laste ned flere beste Mac-videokonverterere.
Ulemper
Trygg og enkel å bruke for nybegynnere.
Mindre redigeringsfunksjon for å justere videoen.

Topp 3: Håndbrems

Håndbrekk er en populær og åpen kildekode-videokonverterer som kan være kompatibel med mange plattformer, inkludert den nyeste macOS Ventura 13, Windows og Linux. Denne beste Mac-videokonvertereren kan enkelt komprimere videostørrelse, endre filformat, beskjære bilder og legge til undertekster.

Håndbremsgrensesnitt
Fordeler
Gratis og åpen kildekode videokonverterer.
Angi mange forhåndsinnstillinger for å justere innstillingene deretter.
Ulemper
Tap kvalitet under konverteringen og komplekst grensesnitt for brukere.
Kan ikke batchkonvertering og lav konverteringshastighet.

Topp 4: Any Video Converter Freeware

Hvis du vil konvertere video med original kvalitet, kan du prøve Ethvert gratisprogram for videokonvertering. Denne beste Mac-videokonvertereren gir 100+ innganger og 160+ utganger for å konvertere videoer på Mac. Dessuten gir den også kraftige redigeringsfunksjoner, inkludert å legge til undertekster, lydspor, vannmerker og spesialeffekter til video.

Ethvert Video Converter Freeware-grensesnitt
Fordeler
Støtte konvertering av videoer uten å miste kvalitet.
Gi mange redigeringsfunksjoner for å redigere videoene.
Ulemper
Det vil ikke komme noe svar under redigering av videoene.
Det vil pakke ekstra programvare på enheten din.

Del 3: 4 gratis Mac Video Converters Online

Metode 1: Konvertering

Hvis du vil konvertere video uten å laste ned noen programvare, Konvertering er et godt valg for deg. Denne beste gratis Mac-videokonvertereren støtter mer enn 300 formater. Dessuten kan du tilpasse innstillingene til videoene, for eksempel kvalitet, sideforhold, kodek og andre parametere.

Konverteringsgrensesnitt
Fordeler
Gratis og du trenger ikke å laste ned programvare på enheten din.
Angi tilpassede innstillinger for å justere videoen.
Ulemper
Maksimal størrelse er bare 100 MB på gratisversjonen.
Færre redigeringsfunksjoner for deg å redigere videoene.

Metode 2: CloudConvert

CloudConvert er også en online beste Mac-videokonverterer som gir mer enn 200 medieformater for å konvertere videoer. Og den støtter også tilpasning av innstillingene for å få en video av høy kvalitet, inkludert kvalitet, oppløsning og samplingsfrekvens. Dessuten kan du bruke denne beste Mac-videokonvertereren til å trimme videoen og legge til undertekster.

Cloud Convert Interface
Fordeler
Støtt batchkonvertering og forhåndsinnstilling.
Gi mer enn 200 medieformater for å konvertere videoer.
Ulemper
Gi bare 25 konverteringer per dag på gratisversjonen.
Begrens filstørrelsen for å laste opp.

Metode 3: Zamzar

Zamzar er en populær videokonverterer på nettet, og du kan enkelt konvertere hvilken som helst video uten å laste ned ekstra programvare. Denne beste Mac-videokonvertereren støtter mer enn 1200 filformater. Dessuten har den et enkelt grensesnitt uten annonser på nettstedet.

Zamzar-grensesnitt
Fordeler
Gratis og gi mer enn 1200 filformater.
Enkelt grensesnitt og lett å bruke for nybegynnere
Ulemper
Maksimal filstørrelse er bare 50 MB.
Ingen redigeringsfunksjoner og tilpassede innstillinger.

Metode 4: FreeConvert

FreeConvert er en gratis og enkel videokonvertering på nettet som støtter 1500 filformater for å konvertere videoer. Du kan bruke denne beste Mac-videokonvertereren til å konvertere flere videoer i partiet. Dessuten er det også FLV til AVI-konverteren for Mac.

FreeConvert-grensesnitt
Fordeler
Gratis og enkel å bruke uten å laste ned programvare.
Gi mer enn 1500 filformater.
Ulemper
Maksimal størrelse er bare 1 GB.
Ingen redigeringsfunksjoner og tilpassede innstillinger for deg.

Del 4: Vanlige spørsmål om den beste Mac Video Converter

Konklusjon

Det er alt. Du har allerede lært de 8 beste Mac-videokonvertererne med fordeler og ulemper. Nå kan du dele den med vennene dine og velge en du vil bruke i henhold til dine behov og preferanser. Men hvis du vil konvertere video med høy kvalitet og rask konverteringshastighet, 4Easysoft Total Video Converter er det beste valget for deg.

Gratis nedlasting

100% Sikker

Gratis nedlasting

100% Sikker